مغزپسته

فواید مغز پسته

  1. مصرف مغز پسته، ریسک ابتلا به بیماری های قلبی و فشار خون را کاهش می دهد.
  2. خوردن روزانه پسته، برای درمان دیابت بارداری مفید است.
  3. مغز پسته حاوی مقادیر مناسبی از بیوتین است که مانع ریزش مو می شود. بیوتین به تغذیه موی خشک خشک نیز کمک می کند.
  4. فیبر موجود در پسته سبب بهبود عملکرد گوارش و هضم بهتر غذا می شود.
  5. خوردن پسته به کاهش سطح کلسترول و فشارخون کمک می کند.
  6. خرید مغز پسته درجه یک و مصرف آن، سبب سلامتی چشم می شود. پسته حاوی دو آنتی اکسیدان لوتئین و زیگانتین است که در سلامتی چشم تاثیر گذارند.
  7. به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان هایی مثل پلی فنول و توکوفرول، خطر ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان را کاهش می دهد.
  8. مغز پسته غنی از آهن است و مصرف روزانه و منظم آن، کم خونی ناشی از فقر آهن را برطرف می کند.
  9. پسته به دلیل غنی بودن از انواع املاح معدنی و ویتامین ها، برای رشد عضلات و مغز کودکان مفید است.
  10. پسته شامل آنتی اکسیدان هایی مانند کارتنوئید و ترکیبات فنولیکی است که سبب تنظیم سطح قند خون می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *